U kunt omalief helpen

Particulieren:

Als u als particulier iets wilt betekenen voor een van de projecten, kunt u zich aanmelden via info@stichtingomalief.nl. Wij zullen u dan benaderen met aanvullende informatie.

Bedrijven

Als u als bedrijf iets wilt betekenen voor een van de projecten van Omalief kunt u aangeven welk doelgroep en hoe u hierin iets wilt betekenen. Dit kan via info@stichtingomalief.nl.

Gemeenten

Als u als gemeente denkt een van de projecten te laten starten in uw gemeente kunt u dit aangeven via info@stichtingomalief.nl. Samen kunnen we dan bepalen hoe en wanneer het gewenst is.

Scholen

Als onderwijsinstelling kunt u ook iets voor ons betekenen. Wij willen graag lezingen geven aan uw leerlingen. Lezingen over Omalief, behulpzaamheid, respect, over vriendschap, tolerantie, verdraagzaamheid, begrip, medeverantwoordelijkheid, enzovoort. Via info@stichtingomalief.nl kunt u een beroep doen op ons.

WE DE ALLEN SAMEN VORMEN SAMENLEVING, SAMEN KUNNEN WE ALLES AAN.